top of page

"Fox at the Beach"

Fox- och träningsresa 
November - 2023

output-onlinepngtools.png

Äntligen är det dags igen!
Häng med oss på våra populära Fox-och träningsvecka
 

Nick2018-1.jpg

NICK LÄNDQVIST

Huvudinstruktör och

arrangör

BRITT-MARIE OLSSON

Huvudinstruktör

Tony-1.jpg

TONY MÖÖRK

Huvudinstruktör

Skärmavbild 2022-06-15 kl. 19.53.16.png

Erika Lundby

Huvudinstruktör

Skärmavbild 2022-03-06 kl. 16.39.10.png

Tina Johansson

Instruktör

EMIL BJÖRNERSTEDT

Instruktör

För 3:e gången
Häng med oss till soliga LaPalma. 
Dansa, träna och chilla tillsammans.

Tillsammans med Nick LändqvistTrainingweeks
Britt-Marie OlssonArenova och Tony MöörkFoxFusion, samt Erika Lundby från HappyDance flyger vi åter till fantastiska hotellet La Princess på Kanarieön La Palma, även i år. 

 

Under en hel vecka blandar vi danslektioner, fysisk träning, föreläsningar och socialdans med sol, bad och värme! En skön mix som toppas av att vi är ett gäng härliga dansare på samma plats. 

 

2018 följde ett stort gäng med till La Palma och 2019 var efterfrågan så stor att vi hade nöjet att arrangera två dansresor. Det blev en otrolig succé 2020/2021 blev allt inställt pga COVID-19.

 

Vi vänder oss till dig som är van att dansa modern fox och som vill utvecklas till en ännu bättre dansare genom att bli mer kroppsmedveten och låta dig inspireras av olika dansstilar.

 

Var beredd på en magisk resa med massor av härligt häng med nya och gamla dansvänner, utvecklande workshops, spännande övningar och en hel del överraskningar!

 

Under förmiddagarna har vi workshops både individuellt och i par, där vi inspireras av andra dansstilar, t ex West Coast Swing, Tango och Kizomba, för att utveckla vår fox. Övriga dagar har teman ex "Fox at the beach" ”Lär känna din följare/förare”, ”Lär dig dansa med musiken” etc.Två nyheter detta år blir att deltagarna bjuds på Dansergonomi samt att vi kommer ha lite mer social dans där man om man vill få feedback på sin dans.

I år satsar vi MYCKET på känsla i alla danser och kanske inte så mycket turer.

 

På morgonen och eftermiddagarna har vi fysisk träning som är specialanpassad till oss som dansar för att bli starkare och uthålligare och för att undvika smärtor och skador. Här får du med dig övningar i både träning och stretch som du med fördel tar med dig hem och till dansgolven! Allt är frivilligt såklart.

På kvällarna äter vi middag tillsammans innan vi drar igång kvällens socialdans till spellistor. Kvällarna har roliga teman på musiken och vill du bidra till den sköna stämningen tar du med dig något som symboliserar temat för kvällen. Så plocka fram din bästa kreativa sida!

                                

Yogaflow/core varje dag, dansworkshops, föreläsningar och möjlighet till privatlektioner/coaching som bokas på plats av respektive instruktör/coach.

 

Hotellet erbjuder ett stort antal pooler, varav en uppvärmd. Vill du unna dig en härlig spa-dag ingår två inträden till hotellets Spa under veckan. Där finns det möjlighet att boka olika behandlingar, som du betalar själv och det finns gym med gruppträning samt tennisbanor på anläggningen. Vill du göra en utflykt erbjuder Bravotours flera möjligheter.

                                  

Det här är en resa du inte vill missa! Häng med oss på en härlig tränings- och dansresa till värmen med andra härliga dansare och skapa fantastiska minnen.

 

Ett tips är att vara snabb med din bokning då det endast finns begränsat antal platser ca 60st

FOX AT THE BEACH 

IMG_4039.jpeg

Instruktörer:

Nick Ländqvist, TrainingweeksBritt-Marie OlssonArenovaTony MöörkFoxFusion med hjälp av Tina Johansson och Emil Björnerstedt.

Denna vecka vänder sig till dig som är van dansare. Vi fokuserar på att dansa med många olika personer och på att hantera ett fullt dansgolv. Vi tillämpar ”alla dansare med alla” dvs alla deltagare ska vara villiga att dansa båda rollerna. Erfarenheterna från tidigare resor är dock att det är uppskattat att prova att byta roll, så ett av våra teman är ombytta roller. Det är därför viktigt att ALLA kan tänka sig att dansa båda rollerna. Vi strävar efter en så jämn rollfördelning som möjligt,  

Max antal deltagare 60 pers.

FoxFusion-matrix-utan-skugga.png

Vi kommer i år lägga mer vikt på känsla i dansen än svåra turer på alla klasser

BENNY MARCUSSON, FOX AT THE BEACH 2019

HÅKAN FERM, FOX AT THE BEACH 2019

Logga FS rund 2022.png
IMG_4118.jpeg
happy dance_nya_svart.png

TILLBAKA

FOX AT THE BEACH, 2019

bottom of page