top of page

Vill du också skapa minnen och upplevelser på din semester?

Med över 30 års erfarenhet och kunskap om träning och hälsa arrangerar vi träningsresor för seniorer och dansare. Alla våra instruktörer har djup kunskap och lång erfarenhet inom sina specialområden och är handplockade för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. 

 

Vi vill står för hög kvalitet och planerar våra resor för att du ska få den bästa upplevelsen som skapar minnen och vänner för livet. Våra resor är genomtänka, välorganiserade, roliga och bjuder in till stor gemenskap. Vi månar om att det ska vara en personlig och varm stämning på våra resor varför vi har valt våra resmål och hotell med omsorg för att passa våra deltagare på bästa sätt. 

 

På alla våra resor erbjuder vi ett stort smörgåsbord av olika klasser och aktiviteter att välja på. Du väljer såklart själv hur mycket du vill vara med. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar, intressen och lust. 

 

Vi är såklart stolta över att få vara en exklusiv partner inom tränings- och dansresor hos Ving och vi alla ser fram emot att få träffa dig på någon av våra resor.  Tillsammans skapar vi en skön stämning med glädje och inspiration till att nå fler hälsovinster, nya vänner och härliga minnen.

 

Vill du ha mer information och har frågor kring någon resa så ring oss gärna eller maila på info@trainingweeks.se

Varmt välkomna!

Resor 2021/22
190715%20Nick%20Malin%20_12A4338_edited.

Kroatien

2 -9 OKTOBER 2021

Dance Fitness - Yoga - Core med Nick, Malin och Ilona

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt tränings-event som du sent kommer att glömma.

 

Här är det bästa bara bra nog, en lyxig vecka med massor av träningspass, dans, yoga, core, mat, bad, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner och instruktörer.

IMG_7453.jpg

Stark Senior

Datum ej klart 

STARK SENIOR

Nu kör vi höstens populära "Stark Senior" på Kanarieöarna igen. Vi tränar vattengympa, balansträning, medicins yoga, core och massor av annan träning som är bra för dig som är senior.

 

Vårt koncept "Stark Senior" är special-anpassade resor för dig som är senior och vill stärka upp din kropp för att vara smärtfri och undvika skador.

 

 

IMG_4118.jpeg

Fox at the beach

Datum ej klart

FOX AT THE BEACH 

Under en hel vecka blandar vi danslektioner i modern fox, fysisk träning, föreläsningar och socialdans med sol, bad och värme! En skön mix som toppas av att vi är ett gäng härliga dansare på samma plats.

 

2019 var efterfrågan så stor att vi hade nöjet att arrangera två dansresor. Det blev en succé så även i år erbjuder vi två olika veckor att välja på.

Corona

Corona Information.

Tyvärr så har denna pandemi slagit hårt mot alla. Eftersom Trainingweeks vill utföra resor som kunder känner sig säkra på tog vi i samband med Solresor beslutet att ställa in alla resor hösten 2020 samt våren 2021. 

Vi hoppas att resorna kommer komma tillbaka under hösten 2021, men idag läget är det ju inget någon kan garantera. Hoppet är ju det sista som överger oss.

Har du bokat en resa med Trainingweeks och betalat handpenning kommer du att bli ombokad automatiskt till samma resa fast 2021. 

Solresor betalar inte tillbaka någon anmälningsavgift utan har fri ombokning. 

Vi har valt att samarbeta med Solresor på våra resor. Det borgar för kvalitet i samband med bokning, val av plats och hotell. Vi står för hög kvalitet på alla våra instruktörer, föreläsare och coacher som har lång erfarenhet och djup kompetens. Häng med oss på någon av alla våra resor där vi tillsammans skapar en

skön stämning med glädje och inspiration till att uppnå fler hälsovinster, nya vänner och

härliga upplevelser!

Varmt välkomna att boka din nästa resa tillsammans med oss på Trainingweeks 
och Solresor.

Tidigare resor
FAB_ute18.png

LA PALMA

FEB 2020

BUGG- FOX- OCH SWINGRESA

Under denna dansresa får du lära dig varierad och dynamisk fox- & bugg som du med lätthet kan ta med dig ut på dansbanorna. 

hotyell 2.jpg

KALABRIEN

11- 18 MAJ 2020

STARK SENIOR MED SAGA MOTION

Häng med oss på träningsresan "Stark Senior". I härliga Italien tränar vi vattengympa, balansträning, medicinsk yoga, core och mycket annat. "Stark Senior" är specialanpassade resor för seniorer.

FAB_ute18.png

KRETA

1 MAJ - 8 MAJ

STARK SENIOR MED ACTIC TRÄNING

Nu kör vi "Stark Senior" tillsammans med Actic Träning, till vackra Kreta i Grekland. Vi tränar vattengympa, balansträning, medicinsk yoga, core och mycket annat. "Stark Senior" är specialanpassade resor för seniorer.

 

190715 Nick David _12A4303.jpg

MALLORCA

10 - 17 OKTOBER 2020

DANCE- OCH GYMNASTIC FITNESS MED DAVID & NICK

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt tränings-event som du sent kommer att glömma.

 

Här är det bästa bara bra nog, en lyxig vecka med massor av träningspass, dans, mat, bad, glada skratt och häng till-sammans med nya träningsvänner och instruktörer.

IMG_7453.jpg

LA PALMA

5 - 13 NOVEMBER 2020

STARK SENIOR

Nu kör vi höstens populära "Stark Senior" på LaPalma igen. Vi tränar vattengympa i någon av de 11 poolerna, balansträning, medicins yoga, core och massor av annan träning som är bra för dig som är senior.

 

Vårt koncept "Stark Senior" är special-anpassade resor för dig som är senior och vill stärka upp din kropp för att vara smärtfri och undvika skador.

 

 

IMG_4118.jpeg

Fox at the beach

18 - 25 NOV 2021

25 -  2 DEC 2021

FOX AT THE BEACH V. 1 + 2

Under en hel vecka blandar vi danslektioner i modern fox, fysisk träning, föreläsningar och socialdans med sol, bad och värme! En skön mix som toppas av att vi är ett gäng härliga dansare på samma plats.

 

2019 var efterfrågan så stor att vi hade nöjet att arrangera två dansresor. Det blev en succé så även i år erbjuder vi två olika veckor att välja på.

bottom of page