top of page

"Fox at the Beach"

Fox- och träningsresa 
17 November - 2023

output-onlinepngtools.png

Äntligen är det dags igen!
Häng med oss på våra populära Fox-och träningsvecka
 

Nick2018-1.jpg

NICK LÄNDQVIST

Huvudinstruktör och

arrangör

BRITT-MARIE OLSSON

Huvudinstruktör

Tony-1.jpg

TONY MÖÖRK

Huvudinstruktör

EMIL BJÖRNERSTEDT

Instruktör

För 4:e gången
Häng med oss till soliga LaPalma. 
Dansa, träna och chilla tillsammans.

Tillsammans med Nick LändqvistTrainingweeks
Britt-Marie OlssonArenova och Tony MöörkFoxFusion,  flyger vi åter till fantastiska

hotellet La Princess på Kanarieön La Palma, även i år. 

 

Under en hel vecka blandar vi danslektioner, fysisk träning, föreläsningar och socialdans med sol, bad och värme! En skön mix som toppas av att vi är ett gäng härliga dansare på samma plats.  

 

2018 följde 71 personer med

2019 vecka 1 110

2019 Vecka 2  50

2022 Följde 97 personer med

2023 ???

Vi vänder oss till dig som är van att dansa modern fox och som vill utvecklas till en ännu bättre dansare och låta dig inspireras av olika dansstilar. Vi strävar efter jämn fördelning mellan förare och följare. Alltså INTE Män och kvinnor. 

 Så är du ensam kvinna bör du kunna eller vilja lära dig att föra

 

Var beredd på en magisk resa med massor av härligt häng med nya och gamla dansvänner, utvecklande workshops, spännande övningar och en hel del överraskningar! Dans vid poolen tex.

 

Under förmiddagarna har vi 2 stworkshops både individuellt och i par, där vi inspireras av andra dansstilar, t ex West Coast Swing, Tango och Kizomba, för att utveckla vår fox. Övriga dagar har teman ex "Fox at the beach" ”Lär känna din följare/förare”, ”Lär dig dansa med musiken” etc.

I år satsar vi MYCKET på känsla i alla danser och kanske inte så mycket turer.

 

På morgonen har vi det mycket omtyckta "Väck och sträck" där vi på ett mjukt sätt väcker kroppen med Atlanten framför oss.Vi försöker under veckan ha  fysisk träning som är specialanpassad till oss som dansar för att bli starkare och uthålligare och för att undvika smärtor och skador. Här får du med dig övningar i både träning och stretch som du med fördel tar med dig hem och till dansgolven! Allt är frivilligt såklart.

Nytt för i år!!!! 

Vissa av kvällarna kör vi Workshop på kvällen innan socialdansen så vi kan vara lediag och njuta av sol och bad på dagarna

På kvällarna äter vi middag tillsammans innan vi drar igång kvällens socialdans till spellistor. Kvällarna har roliga teman på musiken och vill du bidra till den sköna stämningen tar du med dig något som symboliserar temat för kvällen. Så plocka fram din bästa kreativa sida!

                                

Yogaflow/core varje dag, dansworkshops, föreläsningar och möjlighet till privatlektioner/coaching som bokas på plats av respektive instruktör/coach.

 

Hotellet erbjuder ett stort antal pooler, varav en uppvärmd. Vill du unna dig en härlig spa-dag ingår två inträden till hotellets Spa under veckan. Där finns det möjlighet att boka olika behandlingar, som du betalar själv och det finns gym med gruppträning samt tennisbanor på anläggningen. Vill du göra en utflykt erbjuder Bravotours flera möjligheter.

                                  

Det här är en resa du inte vill missa! Häng med oss på en härlig tränings- och dansresa till värmen med andra härliga dansare och skapa fantastiska minnen.

 

Ett tips är att vara snabb med din bokning då antalet platser kan ta slut

FOX AT THE BEACH 

IMG_4039.jpeg

Instruktörer:

Nick Ländqvist, TrainingweeksBritt-Marie OlssonArenovaTony MöörkFoxFusion med hjälp av Tina Johansson och Emil Björnerstedt.

Denna vecka vänder sig till dig som är van dansare. Vi fokuserar på att dansa med många olika personer och på att hantera ett fullt dansgolv. Vi tillämpar ”alla dansare med alla” dvs alla deltagare ska vara villiga att dansa båda rollerna. Erfarenheterna från tidigare resor är dock att det är uppskattat att prova att byta roll, så ett av våra teman är ombytta roller. Det är därför viktigt att ALLA kan tänka sig att dansa båda rollerna. Vi strävar efter en så jämn rollfördelning som möjligt,  

FoxFusion-matrix-utan-skugga.png

Vi kommer i år lägga mer vikt på känsla i dansen än svåra turer på alla klasser

BENNY MARCUSSON, FOX AT THE BEACH 2019

HÅKAN FERM, FOX AT THE BEACH 2019

Logga FS rund 2022.png
IMG_4118.jpeg

TILLBAKA

FOX AT THE BEACH, 2019

bottom of page