top of page

Instruktörer under veckan

Nick2018-1.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Britt-Marie Olsson

Britt-Marie arbetar till vardags som punktlighetsansvarig på SJ och som gruppinstruktör på Saga och Fitness 24. Sedan sex år tillbaka är pardans hennes stora passion och hon är instruktör i modern fox sedan några år. Britt-Marie är mångsidig inom dansen och favoriterna är fox, west coast swing, blues, boogie woogie, kizomba och bugg och hon är en stor inspirationskälla för många inom både dans och träning.

Nick
Britt-Marie
Michelle
Michelle_stand_170125 .jpg

Michelle Dandenell

Michelle arbetar som executive coach, förändringsledare, och utvecklingskonsult inom ledarskap, organisationsutveckling, mental träning, kommunikation och varumärke.

 

Hon har buggat sedan -90 talet men ägnar nu mesta tiden på dansgolvet till modern fox, gärna med inslag av kizomba och wcs. www.dandenell.se

Mats Platte

Mats arbetar inom byggbranschen med husgrunder och markarbeten. Han började sin danskarriär på 80-talet med squaredance och bugg. Han är sedan ca tio år tillbaka instruktör inom bugg och fox på en dansklubb i Stockholm. Mest brinner han för modern fox och vill i sina kurser trycka extra på energin inom dansparet, intensiteten i dansen och lägger stort fokus på musikanpassning.

Micke Widen

Micke arbetar som konsult med rollen som IT Arkitekt samt driver eget företag med sin fotografering. Engagemanget i dansen är stort både som entreprenör med M&M Fox Night och som Fox instruktör.


Micke har dansat i 4 år och testat på många olika dansstilar men den dans som ligger närmast om hjärtat är den moderna foxen tillsammans med influenser från alla danser han testat på.

Pierre.jpg

Pierre Tinderfjäll

Pierre arbetar hos Freefoot Sko & rörelsebutiken i Stockholm. Där utbildar han om fötter och dess naturliga rörelser som att stå, gå och springa. Våra fötter är grunden till rörelse. Att ha aktiva, rörliga och starka fötter kommer att ge dig en starkare medvetenhet och känsla för din kropp och rörelse.

 

Under resan kommer Pierre att utbilda oss om fötter, rörelse och dess fördelar för oss dansare.

Emil jobbar som snickare men har i grunden även en dansutbildning med pedagogisk inriktning som han till och från använt sig av som instruktör i fox. Han har en gedigen socialdansbakgrund sedan tidigt 80-tal och har sedan dess rört sig parallellt i den moderna såväl som i den folkliga danskulturen. Han har även tävlat i bugg och har en viss fördjupning i argentinsk tango. Som dansande musiker, främst fiol, är han en flitig besökare på olika spelmanstämmor. För Emil är musikförståelsen och kommunikationen mellan förare och följare den främsta framgångsfaktorn i pardans​

Susanne.jpg

Susanne är specialistsjuksköterska och arbetar nu med barn, ungdomar och tidigare inom akutsjukvården. I allt hon gör har hon ett sunt helhetsperspektiv med gedigen formell kompetens samt erfarenhet i allt från individen till omgivningen. Susanne har alltid varit flitig inom olika träningsformer samt danser och kurser av olika slag, driften att utvecklas är stark. Som kursledare är fokuset på att förmedla dansglädje.

 

Dessutom fungerar det att dansa fox socialt överallt. Susanne leder foxkurser tillsammans med Micke Widén i grund, medel och avancerad nivå under konceptet ”Dansglädje”.

Matte
Micke
Pierre
Emil
bottom of page