top of page

Träningsresa "Stark Senior"
           7 -14 November 2019

 

 LaPalma"Kanarieöarna" Spanien

"All Inclusive"

Äntligen är det dags!

Häng med oss på träningsresa för seniorer med bla Vattengymnastik

Nick_round.png

Nick Ländqvist

Huvudinstruktör 

Anne_round.png

Anne Hammare

Huvudinstruktör

Nu fyller vi ett plan med massor av härliga seniorer!

Tillsammans med Nick Ländqvist från Trainingweeks och Anne Hammare från Ann-d-taget i samarbete med Solresor, bjuder vi upp till en veckas träning i värmen. Vi vill ha med dig som är eller klassar dig själv som senior på denna resa , fylld med Vattengymnastik, balansträning, Medicinsk Yoga, Medicinsk core, stavgång samt fler spännande övningar och en hel del överraskningar väntar er!
 
Under förmiddagarna kör vi ett pass med morgongymnastik/stretch och ett pass vattengymnastik. Därefter njuter vi ett par timmar i solen tillsammans. Vi svalkar oss med läskande drycker och badar i någon de härliga 10 poolerna.
 
Eftermiddagarna har vi fysisk träning som är specialanpassad för seniorer, med fokus på att undvika smärta och skador. Här får du många bra övningar för både träning och stretch som du med fördel tar med dig hem! I möjligaste mån skräddarsyr vi varje träningspass för att tillgodose gruppens behov. 
 
Kvällarna äter vi middag tillsammans och umgås och har trevligt. Vill man sedan sitta i den trevliga pianobaren så gör man självklart det.

När Inger 80 år börjar dansa hänger alla med

Intervju med Marianne och Anja

bottom of page