"Fox at the Beach"

Fox- och träningsresor
Datum mitten av Nov - 2022

Snart är det dags igen!

Häng med oss på våra populära Fox-och träningsveckor

Nick2018-1.jpg

NICK LÄNDQVIST

Huvudinstruktör och

arrangör

BRITT-MARIE OLSSON

Huvudinstruktör

Tony-1.jpg

TONY MÖÖRK

Huvudinstruktör

Michelle_stand_170125 .jpg

MICHELLE DANDENELL

Projektledare, instruktör

EMIL BJÖRNESTEDT

Instruktör

För 3:e gången
Häng med oss till soliga LaPalma. 
Dansa, träna och chilla tillsammans.

Tillsammans med Nick LändqvistTrainingweeks
Britt-Marie OlssonArenova och Tony MöörkFox Fusion fyller vi två plan till fantastiska hotellet La Princess på Kanarieön La Palma, även i år. 

 

Under en hel vecka blandar vi danslektioner, fysisk träning, föreläsningar och socialdans med sol, bad och värme! En skön mix som toppas av att vi är ett gäng härliga dansare på samma plats.

 

2018 följde ett stort gäng med till La Palma och 2019 var efterfrågan så stor att vi hade nöjet att arrangera två dansresor. Det blev en succé så även i år erbjuder vi två olika veckor att välja på, se nedan. 2020 blev allt inställt pga COVID-19

 

Vi vänder oss till dig som är van att dansa modern fox och som vill utvecklas till en ännu bättre dansare genom att bli mer kroppsmedveten och låta dig inspireras av olika dansstilar.

 

Var beredd på en magisk resa med massor av härligt häng med nya och gamla dansvänner, utvecklande workshops, spännande övningar och en hel del överraskningar!

 

Under förmiddagarna har vi teknikövningar individuellt och i par där vi inspireras av andra dansstilar, t ex West Coast Swing, Tango och Kizomba, för att utveckla vår fox. Övriga dagar har teman ex "Fox at the beach" ”Lär känna din följare/förare”, ”Lär dig dansa med musiken” etc.

 

På morgnarna och eftermiddagarna har vi fysisk träning som är specialanpassad till oss som dansar för att bli starkare och uthålligare och för att undvika smärtor och skador. Här får du med dig övningar i både träning och stretch som du med fördel tar med dig hem och till dansgolven!

På kvällarna äter vi middag tillsammans innan vi drar igång kvällens socialdans till spellistor. Kvällarna har roliga teman på musiken och vill du bidra till den sköna stämningen tar du med dig något som symboliserar temat för kvällen. Så plocka fram din bästa kreativa sida!

                                

GEMENSAMT PÅ PROGRAMMET FÖR BÅDA VECKORNA

Yogaflow/core varje dag, dansworkshops, föreläsningar och möjlighet till privatlektioner/coaching som bokas på plats av respektive instruktör/coach.

 

Hotellet erbjuder ett stort antal pooler, varav en uppvärmd. Vill du unna dig en härlig spa-dag ingår två inträden till hotellets Spa under veckan. Där finns det möjlighet att boka olika behandlingar, som du betalar själv och det finns gym med gruppträning samt tennisbanor på anläggningen. Vill du göra en utflykt erbjuder Solresor flera möjligheter.

Förra året hade vi deltagare som bokade sig för båda veckorna och givetvis kan du göra så även i år. Är du intresserad så hör av dig till nick@trainingweeks.se för mer information.

                                  

Det här är en resa du inte vill missa! Häng med oss på en härlig tränings- och dansresa till värmen med andra härliga dansare och skapa fantastiska minnen.

 

Ett tips är att vara snabb med din bokning då båda resorna snabbt blir fullbokade!

BENNY MARCUSSON, FOX AT THE BEACH 2019

FOX AT THE BEACH VECKA 1

IMG_4039.jpeg

Instruktörer:

Nick Ländqvist, TrainingweeksBritt-Marie OlssonArenovaTony MöörkFox Fusion med hjälp av Michelle Dandenell och Emil Björnerstedt.

Denna vecka vänder sig till dig som föredrar en större grupp. Vi fokuserar på att dansa med många olika personer och på att hantera ett fullt dansgolv. Vi tillämpar ”alla dansare med alla” dvs alla deltagare ska vara villiga att dansa båda rollerna. Erfarenheterna från tidigare resor är dock att det är uppskattat att prova att byta roll, så ett av våra teman är ombytta roller. Det är därför viktigt att ALLA kan tänka sig att dansa båda rollerna. Vi strävar efter en så jämn rollfördelning som möjligt, vilket medför att paranmälan har förtur.

Max antal deltagare 100 pers.

FOX AT THE BEACH VECKA 2

IMG_4118.jpeg

Instruktörer:
Nick LändqvistTrainingweeks, Britt-Marie OlssonArenova med hjälp av Michelle Dandenell och Emil Björnerstedt.

 

Denna vecka vänder sig till dig som föredrar en mindre grupp. Vi fokuserar på den individuella feedbacken och det finns mer tid till egen dansträning. Vi tillämpar ”alla dansare med alla” dvs alla deltagare ska vara villiga och beredda på att dansa båda rollerna. Det är därför viktigt att ALLA kan tänka sig att dansa båda rollerna. Vi strävar efter en så jämn rollfördelning som möjligt, vilket medför att paranmälan har förtur men ett större antal överskott av följare accepteras än vecka 1. Max antal deltagare 50 pers.

TILLBAKA

FOX AT THE BEACH, 2018