top of page

Äntligen är det dags!

Häng med oss på träningsresa för seniorer med bla Vattengymnastik

Nick_round.png

Nick Ländqvist

Huvudinstruktör 

Anne_round.png

Anne Hammare

Huvudinstruktör

Sture Nystrand

Huvudinstruktör

April 2023 Kreta

I samarbete med Ving bjuder Nick Ländqvist från Trainingweeks upp till en veckas skön träning i värmen. Med sig har han Anne Hammar från Ann-d-taget, och Strure Zumba-gubben Nystrand som är en ikon inom Zumba och har 6-8 klasser i veckan för flera 100 seniorer i Stockholm varje vecka

Vi vill ha med dig som är, eller klassar dig själv som, senior på denna resa.

Träningsveckan är fylld med vattengymnastik, Zumba, balansträning, Medicinsk yoga, sittgympa, Medicinsk core och flera spännande övningar. Dessutom en hel del överraskningar! Du väljer själv vilka pass du vill vara med på!

Under förmiddagarna kör vi ett pass med morgongymnastik/stretch och ett pass vattengymnastik. Därefter njuter vi av en härlig lunchbuffé och ett par timmar på stranden eller vid poolen. Kanske svalkar vi oss med bad och läskande drycker!

Eftermiddagarna har vi Zumba / fysisk träning som är specialanpassad för seniorer. Här får du många bra övningar för både träning och stretch, som du med fördel tar med dig hem! I möjligaste mån skräddarsyr vi varje träningspass för att tillgodose gruppens behov!

På kvällarna äter vi middag tillsammans och umgås och har trevligt!

Några röster från tidigare resor

När Inger 80 år börjar dansa hänger alla med

Bilder från resan 2022 med 40 deltagare
 

bottom of page