top of page
67a2bb80_z.jpg.jp2

Instruktörer under veckan

Anne, Nick och Sture

Anne, Nick och Sture har jobbat ihop sedan 2013 och det märks att dom trivs ihop vilket genomsyras på deras gemenskap.  Vi tänker på ditt bästa och våra träningspass ska givetvis kännas roliga och motiverande men ett träningspass ska innehålla en längre uppvärmningsdel, kondition, styrka med nedvarvning med rörlighetsträning. Träningspassens intensitet anpassas efter den aktuella målgruppens tränings och hälsostatus. Att väcka kroppen ,skapa en positiv känsla för ditt träningspass. Vi väljer engagerande musik som du känner igen och enkla,anpassade rörelser. Du som är med på våra träningspass kommer uppleva en allmän och allsidig träning som svarar upp mot de krav som ställs på dig i din vardag. Enkelt, lättsamt och roligt med grundstenarna rörlighet- styrka-balans- kondition

Nick2018-1.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Anne Hammare

IMG_4398.jpg

Anne har egen erfarenhet av en livslång rehabilitering efter flera stora ryggoperationer. Från år 2003 arbetar Anne med friskvård och hälsa efter att tidigare arbetat inom säkerhetsbranschen. Då hälsa och välmående är allas ansvar kan behovet av en hälsoinspiratör vara stor för att vi ska komma i gång och hitta glädje med träning. Att ta ansvar är att ge sig tid att reflektera över vad fyller jag magen med (kost), hur använder jag kroppen (rörelse) och hur/vad ger mig återhämtning, vila och egen tid. 

En hälsoinspiratör nära dig.

Zumbagubben.jpg

Sture "Zumba-gubben" Nystrand

Sture "Zumba-Gubben" Nystrands passion här i livet, förutom familj och arbete, 

är Zumba! Han har totalt 12 års erfarenhet av Zumba varav 10 år som licencierad 

instruktör.

Sture kör Zumba Fitness, Zumba Step och Zumba Gold på ett flertal gym i Stockholm, så som Fitness 24/7, Stockholms Stads Idrottsförvalning . Han ställer ävenn upp på 

olika event som behöver en någon äldre manlig inspiratör/Instruktör.

Sture har sedan 2022 nu uppnått åldern Senior. Därför är han så uppskattad bland de äldre 

 

Stures motto är "Sprid glädje Så Mår Du Bra" och Zumba är 100% GLÄDJE!

Under Sommaren 2019 gick både Anne och Nick Svenska gymnastikförbundets Senior utbildning som hölls på Lillsveds Folhögskola i Stockholm.

svensk-gymnastik__logo1.png
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.57.00.png
IMG_3292.JPG
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.56.45.png
bottom of page