67a2bb80_z.jpg.jp2

Instruktörer under veckan

Anne, Nick och Ann-Sophie

Anne och Nick har jobbat ihop sedan 2013 och det märks att dom trivs ihop vilket genomsyras på deras gemenskap. Ann-Sofie är ny i detta team , men passar in helt perfekt.  Vi tänker på ditt bästa och våra träningspass ska givetvis kännas roliga och motiverande men ett träningspass ska innehålla en längre uppvärmningsdel, kondition, styrka med nedvarvning med rörlighetsträning. Träningspassens intensitet anpassas efter den aktuella målgruppens tränings och hälsostatus. Att väcka kroppen ,skapa en positiv känsla för ditt träningspass. Vi väljer engagerande musik som du känner igen och enkla,anpassade rörelser. Du som är med på våra träningspass kommer uppleva en allmän och allsidig träning som svarar upp mot de krav som ställs på dig i din vardag. Enkelt, lättsamt och roligt med grundstenarna rörlighet- styrka-balans- kondition

Nick2018-1.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Anne Hammare

IMG_4398.jpg

Anne har egen erfarenhet av en livslång rehabilitering efter en stor ryggoperation varför hon sedan 2003 arbetar med friskvård och hälsa efter att tidigare arbetat inom säkerhetsbranschen. Då hälsa och välmående är vårt eget ansvar är behovet av en hälsoinspiratör stor för att vi ska komma igång med sin egen träning.Att ta ansvar är att ge sig tid att reflektera över vad vi fyller magen med (kost), hur använder vi kroppen (rörelse), vad ger oss återhämtning och vad som ger oss sinnesro. På resan kommer Anne att hålla  sittande/stående gympaprogram, Yoga - rörlighetsträning, avslappning/meditation,HLR (Hjärt-lungräddning), föreläsningar inom kost, vattengymnastik stavgång och cirkelträning. 

ann-sofie.jpeg

Ann-Sophie Bäckman

Ann-Sophie är en dalkulla som förirrade sig till Stockholm 1989. Hon är stolt mor till två rara barn och under mammaledigheten tog hon det läskiga steget att säga upp sig från sin fasta tjänst på ett stort IT-företag. Hon följde sin innersta dröm, att jobba med friskvård. Utbildade sig till friskvårdskonsult, massör och samtalsterapeut.
Hon driver sedan 2006 ’Orangeriet-för kropp och själ’. Där får kunderna välgörande massage, lustfylld träning och närande samtal.
Dessutom har Ann-Sophie njutit av att vara ledare på Friskis&Svettis alltsedan 1996 och lett tusentals pass med jympa, spinning, gyminstruktioner yoga och core och haft föreläsningar i friskvård och utbildat i ’Röris’ (lekfull rörelse för barn.)
På fritiden är kullan helst ute i naturen och njuter av färger, ljud, dofter och smaker. Dessutom sjunger hon i kör och har uppträtt med bl a Robban Broberg o Svante Thuresson på Konserthuset. Sex resor till USA har det också blivit och tävling i VM i barbershop, vilket resulterat i finfina framgångar i domarprotokollen.
Ann-Sophie drivs av en lust att sprida glädje och mod att följa sin egen väg, att ”ta hand om sig själv, så länge som man har sig själv” och guida till ett välmående för både kropp och själ. Hon är äkta och innerlig som brukar säga ”jag kan inte känna din smärta, men jag vet hur smärta känns.”
Tillsammans kommer vi fram till hur du ska träna för att må ditt bästa. Vi ses!😃

Under Sommaren 2019 gick både Anne och Nick Svenska gymnastikförbundets Senior utbildning som hölls på Lillsveds Folhögskola i Stockholm.

svensk-gymnastik__logo1.png
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.57.00.png
IMG_3292.JPG
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.56.45.png