Instruktörer under veckan

Anne och Nick

Anne och Nick har jobbat ihop sedan 2013 och det märks att dom trivs ihop vilket genomsyras på deras gemenskap. Vi tänker på ditt bästa och våra träningspass ska givetvis kännas roliga och motiverande men ett träningspass ska innehålla en längre uppvärmningsdel,kondition, styrka med nedvarvning med rörlighetsträning. Träningspassens intensitet anpassas efter den aktuella målgruppens tränings och hälsostatus. Att väcka kroppen ,skapa en positiv känsla för ditt träningspass. Vi väljer engagerande musik som du känner igen och enkla,anpassade rörelser. Du som är med på våra träningspass kommer uppleva en allmän och allsidig träning som svarar upp mot de krav som ställs på dig i din vardag. Enkelt, lättsamt och roligt med grundstenarna rörlighet- styrka-balans- kondition

Nick2018-1.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Anne Hammare

IMG_4398.jpg

Anne har egen erfarenhet av en livslång rehabilitering efter en stor ryggoperation varför hon sedan 2003 arbetar med friskvård och hälsa efter att tidigare arbetat inom säkerhetsbranschen. Då hälsa och välmående är vårt eget ansvar är behovet av en hälsoinspiratör stor för att vi ska komma igång med sin egen träning.Att ta ansvar är att ge sig tid att reflektera över vad vi fyller magen med (kost), hur använder vi kroppen (rörelse), vad ger oss återhämtning och vad som ger oss sinnesro. På resan kommer Anne att hålla  sittande/stående gympaprogram, Yoga - rörlighetsträning, avslappning/meditation,HLR (Hjärt-lungräddning), föreläsningar inom kost, vattengymnastik stavgång och cirkelträning. 

Under Sommaren gick både Anne och Nick Svenska gymnastikförbundets Senior utbildning som hölls på Lillsveds Folhögskola i Stockholm.

svensk-gymnastik__logo1.png
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.57.00.png
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.56.45.png