top of page

Instruktörer under veckan

Namnlös_design.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Nick har varit instruktör på gym sedan 1996. Även anlitad på olika träningsresor utomlands innan han startade egna resor. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Här kommer ni få alla frågor besvarade om tex, rotationsteknik, biomekanik, träning, Balans, bäckenbotten/höft problematik.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Britt-Marie Olsson

Britt-Marie arbetar till vardags som punktlighetsansvarig på SJ och som gruppinstruktör på Saga och Fitness 24 i bl.a Yoga, flow, skivstångsklasser. Sedan sex år tillbaka är pardans hennes stora passion och hon är instruktör i modern fox sedan några år. Britt-Marie är mångsidig inom dansen och favoriterna är fox, west coast swing, blues, boogie woogie, kizomba och bugg och hon är en stor inspirationskälla för många inom både dans och träning. Britt-Marie har utvecklat en fusion mellan fox och wc som hon kallar foxcoast som brukar vara väldigt uppskattat när hon har workshops.

Michelle_stand_170125 .jpg

Michelle Dandenell

Michelle arbetar med Ledarskap, personlig utveckling och mental träning samt som affärs- och marknadsstrateg. Att möjliggöra utveckling och förändringar för en människa, oavsett som privatperson eller i karriären är det hon brinner hon för .

Michelle är en organisatör ut i fingerspetsarna och på resan kommer hon även ha föreläsning i Mental Träning. Vi kan så mkt mer än vi tror.

 

Hon har buggat sedan -90 talet och dansat modern fox i ca 6 år och ägnar nu mesta tiden på dansgolvet till modern fox, gärna med inslag av kizomba och wcs. www.dandenell.se och www.futurebook.se

Nick
Britt-Marie
Michelle
bottom of page