Instruktörer under veckan

Anne , Nick , SAGA

Anne och Nick har jobbat ihop sedan 2013 och trivas ihop vilket verkligen genomsyras på deras gemenskap. Tillsammans sprider vi glädje och en massa kunskap till er deltagare som ni kommer märka. Redan på flygplatsen troligtvis. Där får ni hjälp med incheckning sätta på taggar på bagaget. Sedan kommer dom hjälpa er med vad som än kan uppstå!. Tex att ac inte fungerar på rummet eller om någon mår dåligt och måste till doktor. Vi hjälper er med allt.

Varmt välkomna

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Anne Hammare

Anne har egen erfarenhet av en livslång rehabilitering efter en stor ryggoperation varför hon sedan 2003 arbetar med friskvård och hälsa efter att tidigare arbetat inom säkerhetsbranschen. Då hälsa och välmående är vårt eget ansvar är behovet av en hälsoinspiratör stor för att vi ska komma igång med sin egen träning.Att ta ansvar är att ge sig tid att reflektera över vad vi fyller magen med (kost), hur använder vi kroppen (rörelse), vad ger oss återhämtning och vad som ger oss sinnesro. På resan kommer Anne att hålla privata KBT samtal, HLR (Hjärt-lungräddning), föreläsningar inom kost, Under veckan kommer Anne ha vattengymnastik stavgång och cirkelträning. 

Anne Hammare
Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.56.45.png

Ländqvist

Trainingweeks är ett varumärke inom

LÄNDQVIST MED KROPPSKONTROLLEN AB

 

Vi har specialiserat oss på att hjälpa människor som vill förändra sin vardag och må bättre med hjälp av träning och kost. Mycket med fokus på bålens stabilitet och bäckenbottenträning samt balans.

© 2018, Trainingweeks - en del av Ländqvist med Kroppskontrollen AB

KONTAKT
+ 46 (0)70 497 01 22
info@trainingweeks.se
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

Samarbetspartner: ???