Instruktörer under veckan

Nick och Kirri

Nick och Kirri har jobbat utomlands på träningsresor sedan 2015  och trivas ihop vilket verkligen genomsyras på deras gemenskap. Tillsammans sprider vi glädje och en massa kunskap till er deltagare som ni kommer märka. Redan på flygplatsen troligtvis. Där får ni hjälp med incheckning sätta på taggar på bagaget. Sedan kommer dom hjälpa er med vad som än kan uppstå!. Tex att ac inte fungerar på rummet eller om någon mår dåligt och måste till doktor. Vi hjälper er med allt.

Varmt välkomna

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Kristina Kirri Indriana Karlsson

Kristina "Kirri Indriana Karlsson är  uppväxt i Ludvika. Hon är gymnast i grunden som tränat och tävlat för Gymnos/Falun. Idrott och hälsa har alltid varit en stor del av hennes liv. Kirri är mamma till fyra fantastiska barn som alla fyra är aktiva idrottare. Hennes stora passion är längdskidor och satsar på sitt 10:e Vasalopp 2020. 

Varje år är hon även aktiv som havslivräddare i vackra Tylösand. Kirri är även utbildad HLR och förstahjälpen instruktör. ( genomgång på vår resa) 

Lillsved blev starten till hennes yrkesval som idrottslärare. Hon är även Grupptränings instruktör med över 25 års erfarenhet inom branschen. Saga, Kenzai och Medley är några av hennes arbetsgivare genom åren.

 Kirri kommer bjuda er på Qigong, Vattenträning, Gladgympa, Core och "aktiv rörlighetsträning" och mycket annat trevligt på denna resa. 

Ländqvist

Trainingweeks är ett varumärke inom

LÄNDQVIST MED KROPPSKONTROLLEN AB

 

Vi har specialiserat oss på att hjälpa människor som vill förändra sin vardag och må bättre med hjälp av träning och kost. Mycket med fokus på bålens stabilitet och bäckenbottenträning samt balans.

© 2018, Trainingweeks - en del av Ländqvist med Kroppskontrollen AB

KONTAKT
+ 46 (0)70 497 01 22
info@trainingweeks.se
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

Samarbetspartner: Solresor AB