top of page

Nick och Sebbe

Instruktörer under veckan

Nick och Sebbe har jobbat utomlands på träningsresor sedan 2017  och trivas ihop vilket verkligen genomsyras på deras gemenskap. Tillsammans sprider vi glädje och en massa kunskap till er deltagare som ni kommer märka. Redan på flygplatsen troligtvis. Under veckan kommer dessa två glädjespridare dela med sig av alla sin klokskap och förhoppningsvis ge er en helt ny syn på träning och löpning som ni kan ta med er hem

Varmt välkomna

190715%20Nick_12A4647_edited.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Skärmavbild 2020-04-24 kl. 21.23.44.png

Sebastian "Sebbe" Sepelää

Om Sebastian

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har

Sebastian utövat de flesta sporter såsom hästpolo till att fullfölja ultralopp distanser inom terränglöpning.

Genom att coacha allt från motionärer till professionella inom framförallt löpning

finns det många insikter som han delar med sig av där kunskapen för den mänskliga

biomekaniken är en av specialiteterna. Som utbildad av världens främste löp- och rörelsecoach Lee Saxby, har Sebastian förmågan att se rörelsemönster och behov hos varje

enskild individ som han coachar. Mycket av coachningen sker genom mentala förberedelser som sammankopplar hårdvara och mjukvara i människans kropp och det mentala. Att maximerar individens resultat dagligen - utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar.

Idag arbetar Sebastian som delägare och coach för butikskedjan Freefoot i Malmö, Göteborg och Stockholm. En funktionell kropp förlänger livet!

 

Varmt välkomna. Jag ser framemot att träffa er, lära känna er och hjälpa er!

Sebbe pressentation
Nick pressentation
bottom of page