top of page

Instruktörer under veckan

Nick2018-1.jpg

Nicklas "Nick" Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics. Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria. Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. Sedan 2017 år syns han flitigt på dansgolvet mest i modern fox, men även bugg och wcs.

Nicks framgångsrecept är "att lyckas är inte att ha tur - du får det du förtjänar"!

Britt-Marie Olsson

Britt-Marie Olsson

Britt-Marie arbetar till vardags som punktlighetsansvarig på SJ och som gruppinstruktör på Saga och Fitness 24. Sedan sex år tillbaka är pardans hennes stora passion och hon är instruktör i modern fox sedan några år. Britt-Marie är mångsidig inom dansen och favoriterna är fox, west coast swing, blues, boogie woogie, kizomba och bugg och hon är en stor inspirationskälla för många inom både dans och träning.

Tony-1.jpg

Tony Möörk

Tony arbetar till vardags som kriminaltekniker och är specialist på blodbildsanalys. Han har dansat fox och bugg i snart 30 år. Han dansar de flesta pardanser och tillbringar så mycket tid som möjligt på något dansgolv. Tony är delägare i FoxFusion och undervisar i fox, tango och kizomba. Utöver dans tillbringar han sin fritid med att fotografera och filma, där han också håller kurser och seminarier. Tony är strukturerad och noggrann. Även om han sällan ler, är han alltid glad och har nya galna projekt på gång.

www.foxfusion.se

Nick
Britt-Marie
Tony Möörk
Skärmavbild 2022-03-06 kl. 16.39.10.png

Tina Johansson

Alla har nytta av att lära sig mer om dansergonomi. Särskilt du som har besvär av smärta i kroppen, men även för dig som vill stärka din kropp och/eller vill förebygga smärta. Du kommer att få svar på̊ varför det gör ont och vad du kan göra för att få mindre ont. Du kommer att lära dig hur mjukare rörelsemönster ger bättre timing när kroppen är avslappnad och inte är låst i ytterlägen. Detta gör dig till en bättre dansare, både som förare och följare.

Tina Johansson är legitimerad fysioterapeut, dansare och ingår i Team FoxFusion®. 

Tina
Emil
Susanne Bergholm
bottom of page