Frågor & Svar

Är jag för gammal för att följa med?

Självklart inte. Alla kan vara med och vi anpassar allt efter vilka som är med i gruppen, snittet brukar vara från ca 60 - 85 år

När ska handpenningen vara betald?

Ca två veckor efter bokningsbekräftelse. Betalning sker via fakturan som skickas från Solresor.

Finns det glutenfri kost på Hotellet?

Ja, det finns det. Anmäl det när du anmäler dig att du önskar glutenfritt för att underlätta. 

Måste man vara med på alla klasser?

Nej, allt är frivilligt. Vi har skapat ett smörgåsbord av olika aktiviteter som du själv väljer om du vill vara med på allt eller plockar det som lockar dig mest!

Träning, måste man vara vältränad?

Absolut inte. Träningen är alltid anpassad efter hur mycket man själv orkar och kan. Vi skräddarsyr varje träningspass i möjligaste mån för att tillgodose gruppens behov.

Medicinsk core?

Ett nytt koncept som Nick lanserat och driver. Med en liten boll på 22 cm i diameter skapar vi balans och styrka. Vi har många nöjda kunder som använder denna träningsform såsom bl.a Vattenfall och Blomsterfonden. 

 

Spa

I priset ingår två inträde till hotellets spa. Vill du ha fler inträden eller önskar någon behandling bokar och betalar du det själv på plats.

Var kommer klasserna att vara?

Vattengymnastiken kommer vara i en uppvärmd utomhuspool. Core och yoga kommer vara utomhus men under tak med utsikt över havet. Stavgång på vägar utanför hotellet.

Vad ska jag ta med mig?

Har du möjlighet är en yogamatta bra samt träningskläder, gymnastikskor, ev. stavar och badkläder.

Föreläsningar?

Öppna för alla. Bål- och bäckenbottenträning, Fotskola,  Kost HLR (hjärt-och lungräddning. Alla föreläsningar är i syfte att stärka dig som person och öka din kunskap inom varje område.

Vad händer om jag blir sjuk och ej kan åka med?

Kontakta Solresor på gruppresor@solresor.se så hjälper de dig med bokningstekniska frågor

Vart går resan?

Till Ön La Palma (kanarieöarna). Ca 6 timmars flygtid från Arlanda. I de fall passagerare flyger från Landvetter, Göteborg, kommer vi att göra en mellanlandning från Stockholm till Göteborg för att därefter fortsätta till LaPalma.

Jag vill betala med kort eftersom jag har reseförsäkring via kortföretaget

Kontakta gruppresor@solresor.se

Kommer det fotograferas under resan?

Både Nick och Anne kommer att fotografera och filma under veckan. Om du INTE vill vara med på bild så meddela det till oss. Bilderna/filmerna kommer att användas på vår hemsida samt sociala medier. 

Finns det Hjärtstartare?

Ja, i Receptionen på hotell La Princess finns det en.

Kan jag vara med på stavgång?

Anne är utbildad stavgångsinstruktör och kommer hjälpa alla. Vi delar upp oss i 2 grupper för de lite snabbare och en för de lite långsammare. Den långsammare brukar Nick vara med och leda. 

Medicinsk Yoga

Anne är utbildad inom detta område och fokuserar mkt på andning och lätta övningar. Har du svårt att sitta på marken så går det lika bra att sitta på en stol för att göra övningarna. All yoga är helt individer träning och du gör alla övningar efter din egen förmåga.

Vattengymnastik

I en av hotellets stora pooler med utsikt över havet tränar vi varje dag i 30-40 minuters pass 1- 2 ggr per dag. Eftersom delar av poolen är grund så kan vi stå stadigt på botten för de som vill. För er som hellre vill arbeta utan att stå på botten har vi ca 10-15 st flytvästar tillhands för de som önskar.