top of page

"Fox at the Beach"

Fox-och träningsvecka
2020 
på La Palma, "Kanarieöarna" Spanien

"All Inclusive"

Dags igen!

FOX AT THE BEACH 2020

Nu fyller vi ett plan med massor av härliga dansare!

Tillsammans med Nick Ländqvist från Trainingweeks, Britt-Marie Olsson från Wanna Dance samt Tony Möörk från Foxfusion i samarbete med Solresor, bjuder vi upp till en veckas dans i värmen. Vi vill ha med dig som är van dansare och kan grunderna i modern fox. Veckan kommer att bli magisk med massor av härligt häng med nya och gamla dansvänner, utvecklande workshops, spännande övningar och en hel del överraskningar väntar oss!

 

Under förmiddagarna har vi teknikövningar individuellt och i par där vi blandar in mixade stilar i foxen, tex. West Coast Swing, Kizomba, Tango. Varje dag har vi olika teman ex "Fox at the beach" ”Lär känna din följare/förare”, ”Lär dig dansa med musiken” och massor av roliga och utvecklande workshops.

 

Eftermiddagarna har vi fysisk träning som är specialanpassad till oss som dansar för att undvika smärta och skador. Här får du många bra övningar för både träning och stretch som du med fördel tar med dig hem och till dansgolven!

 

Kvällarna äter vi middag tillsammans innan vi drar igång kvällens socialdans till Spotifylistor. Några av kvällarna blir det även i år tema på musiken och kanske ett och annat klädesplagg får symbolisera temat för kvällen.

Sista natten med gänget är vi så glada över att köra M&M Foxnight, Special Edition!!!

Det blir en sprakande avslutning på vår resa tillsammans och en kväll vi sent kommer att glömma!

I år kommer vi att sträva efter att ha så jämn könsfördelning som möjligt. Dock kommer vi att acceptera ett visst antal överskott av följare varför det är viktigt att du kan tänka dig att dansa båda rollerna. Erfarenheterna från förra årets resa var att detta blev ett mycket uppskattat tema oavsett vilken roll du tidigare varit van vid och vi kommer att ha flera workshops i att dansa den ombytta rollen.

                                 

                                       

Visst hänger ni med på en underbar foxresa till värmen med andra härliga dansare?!

TILLBAKA

bottom of page