Never miss a chance to dance

HÄR HITTAR DU VÅRA DANSRESOR DU INTE VILL MISSA!

Här finns våra populära dansresor du inte vill missa!

Tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners erbjuder vi olika typer av dans- och träningsresor till LaPalma, Kanarieöarna. 

Vi bor på det 4-stjärniga hotellet LaPrincess och resorna är alltid All-inclusive.

För att få de säkraste och bästa bokningarna, försäkringarna och service samarbetar vi med Solresor på alla våra resor. Det borgar för trygghet, erfarenhet och säkerhet.

Skärmavbild 2018-10-12 kl. 16.26.55.png

Vår populära Fox at the Beach är en resa där vi blandar Modern Fox med fysisk träning med övningar för kroppen för oss som dansar. Här blandar vi också in spännande inslag ifrån andra danser i Foxden exempelvis Tango, West Coast Swing och Kizomba. Vi övar också på att dansa ombytta roller. På den här resan behöver du ha god dansvana och kontinuerligt vara ute på våra dansbanor.  Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats.

Nytt för 2020 är vår Bugg, Fox & Swingresa där vi fortsätter att utveckla vår teknik och turer i Bugg & Fox varför du bör ha vana från dessa danser. Vi kommer också att ha  West Coast Swing på nybörjar/fortsättningsnivå. Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats.

Ländqvist

Trainingweeks är ett varumärke inom

LÄNDQVIST MED KROPPSKONTROLLEN AB

 

Vi har specialiserat oss på att hjälpa människor som vill förändra sin vardag och må bättre med hjälp av träning och kost. Mycket med fokus på bålens stabilitet och bäckenbottenträning samt balans.

© 2018, Trainingweeks - en del av Ländqvist med Kroppskontrollen AB

KONTAKT
+ 46 (0)70 497 01 22
info@trainingweeks.se
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

Samarbetspartner: Solresor AB