top of page
Never miss a chance to dance

HÄR HITTAR DU VÅRA DANSRESOR DU INTE VILL MISSA!

Här finns våra populära dansresor du inte vill missa!

 

För att få de säkraste och bästa bokningarna, försäkringarna och service samarbetar vi med Solresor på alla våra resor. Det borgar för trygghet, erfarenhet och säkerhet.

Skärmavbild 2018-10-12 kl. 16.26.55.png

Våra populära Fox at the Beach-veckor är resor där vi blandar Modern Fox med fysisk träning med övningar för kroppen för oss som dansar. Här blandar vi också in spännande inslag ifrån andra danser i Foxden exempelvis Tango, West Coast Swing och Kizomba. Vi övar också på att dansa ombytta roller. På den här resan behöver du ha god dansvana och kontinuerligt vara ute på våra dansbanor.  Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats. 

Vårt utvalda resmål är LaPalma, Kanarieöarna, och vi bor på det 4-stjärniga hotellet LaPrincess. All inclusive!

Bugg, Fox & Swing.png

Nytt för 2020 är vår Bugg, Fox & Swingresa där vi fortsätter att utveckla vår teknik och turer i Bugg & Fox varför du bör ha vana från dessa danser. Vi kommer också att ha  West Coast Swing på nybörjar/fortsättningsnivå. Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats.

Vårt utvalda resmål är LaPalma, Kanarieöarna, och vi bor på det 4-stjärniga hotellet LaPrincess. All inclusive!

Dance- & Gynastic Fitness

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent som du sent kommer att glömma. Här är det bästa bara bra nog, en lyxig vecka med massor av träningspass, dans, mat, bad, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner och instruktörer. Tillsammans med David Watson (känd från TV) och Nick Ländqvist kör vi en repris på januaris succéresa. Denna gången kör vi på Mallorca och vi bor på 4**** stjärniga hotellet Garden holiday Village på öns norra del.

bottom of page