top of page

Bugg-, Fox & Swingresa 
20 februari 2020 till

 La Palma, Kanarieöarna, Spanien

"All Inclusive"

Nu är det dags!

Häng med oss på en Bugg & Fox  vecka på Kanarieöarna

Nick2018-1.jpg

NICK LÄNDQVIST

Huvudinstruktör och

arrangör

Skärmavbild 2019-05-28 kl. 19.49.57.png

HENRIK ISACSON

Instruktör

Skärmavbild 2019-05-28 kl. 19.49.46.png

Cina Czitron

Instruktör

Häng med på vårt bugg-, fox & swing plan!

Tillsammans med Nick Ländqvist från Trainingweeks, Carina Cina Czitron och Henrik Isacsson från Dansglädje i samarbete med Solresor, bjuder vi upp till en veckas dans i värmen. 

Trainingweeks har sedan 2016 anordnat träningsresor och sedan 2018 anordnat dansresor till La Palma, Kanarieöarna. Under våra dansresor får du lära dig varierad och dynamisk fox & bugg som du med lätthet kan ta med dig ut på dansbanorna. 

Denna resa vänder sig till dig som har viss vana av modern social fox och bugg, du dansar regelbundet och har en god grundteknik i fox och bugg (wsc,lindy,boogie kommer att vara på nybörjar/fortsättningsnivå).

Du vill få ny inspiration och vill utveckla din dans genom att testa nya saker. Alla övningar och figurer är anpassade för att användas på våra dansbanor för att ge nya och spännande variationer i dansen. Veckan kommer att bli magisk med massor av härligt häng med nya och gamla dansvänner, utvecklande workshops, spännande övningar, grymma träningspass och en hel del överraskningar väntar er!

Under förmiddagarna har vi teknikövningar individuellt och i par t.ex. West Coast Swing, Bugg, Lindy hopp, fox samt boogie woogie. Olika teman kommer finnas under veckan ex "Fox at the beach" ”Lär känna din följare/förare”, ”Lär dig dansa med musiken” och massor av roliga och utvecklande workshops. 

Eftermiddagarna har vi fysisk träning som är specialanpassad till oss som dansar för att undvika smärta och skador. Här får du många bra övningar för både träning och stretch som du med fördel tar med dig hem och till dansgolven!

Kvällarna äter vi middag tillsammans innan vi drar igång kvällens socialdans till Spotifylistor. Några av kvällarna blir det även i år tema på musiken och kanske ett och annat klädesplagg får symbolisera temat för kvällen.

​Vi kommer sträva efter att ha så jämn könsfördelning som möjligt. Dock kommer vi att acceptera ett visst antal överskott av följare. 

Kom och häng med på en underbar Bugg- och foxresa till värmen med andra härliga dansare?!

 

                                 

                                       

Visst hänger ni med på en underbar Bugg&fox till värmen med andra härliga dansare?!

Varmt välkomna önskar Nick, Cina och Henrik

I SAMARBETE MED

35821822_2178512342382303_40079535122845
bottom of page