top of page

Vill du också skapa minnen och upplevelser på din semester?

Med över 30 års erfarenhet och kunskap om träning och hälsa arrangerar vi träningsresor för seniorer och dansare. Alla våra instruktörer har djup kunskap och lång erfarenhet inom sina specialområden och är handplockade för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. 

 

Vi vill står för hög kvalitet och planerar våra resor för att du ska få den bästa upplevelsen som skapar minnen och vänner för livet. Våra resor är genomtänka, välorganiserade, roliga och bjuder in till stor gemenskap. Vi månar om att det ska vara en personlig och varm stämning på våra resor varför vi har valt våra resmål och hotell med omsorg för att passa våra deltagare på bästa sätt. 

 

På alla våra resor erbjuder vi ett stort smörgåsbord av olika klasser och aktiviteter att välja på. Du väljer såklart själv hur mycket du vill vara med. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar, intressen och lust. 

 

Vi är såklart stolta över att få vara en exklusiv partner inom tränings- och dansresor hos Ving och vi alla ser fram emot att få träffa dig på någon av våra resor.  Tillsammans skapar vi en skön stämning med glädje och inspiration till att nå fler hälsovinster, nya vänner och härliga minnen.

 

Vill du ha mer information och har frågor kring någon resa så ring oss gärna eller maila på info@trainingweeks.se

Varmt välkomna!

bottom of page