top of page
"Fox in the Sun"

Fox-och träningsvecka
28 november - 5 december 2019 

på La Palma, Kanarieöarna, Spanien

"All Inclusive"

Träning

Dans

Vin-provning

Årets Nyhet!!

GILLAR DU DANS OCH TRÄNING?

Häng med oss till La Palma 

"All Inclusive" 28/11 - 5/12

PÅ "DANCE IN THE SUN"

Nick2018-1.jpg

NICK LÄNDQVIST

Instruktör

BRITT-MARIE OLSSON
I
nstruktör

Michelle_stand_170125 .jpg

MICHELLE DANDENELL

Instruktör

Gillar du att träna? Är du en van socialdansare? I så fall så har vi skapat en ny toppenresa för dig!!

Tillsammans med Nick Ländqvist från Trainingweeks, Britt-Marie Olsson från Wanna Dance samt Michelle Dandenell från The Futurebook åker vi till vårt fantastiska hotell La Princess på Kanarieön La Palma. Där erbjuder vi dig en personligare dansresa, med workshops, föreläsningar, mental träning samt fysisk träning som är skräddarsydd för oss dansare.

På programmet står FOX,(modern fox). Alla är välkomna på denna resa oavsett kön/roll. Denna vecka kommer vi att fokusera på att dansa i olika roller, både som förare/följare och bli säker i den rollen - alltså alla dansar med alla i båda rollerna. Du som är van dansare vet att det oftast är ett överskott av följare (oftast kvinnor). Därför är det både roligt och praktiskt att utveckla din dans i bemästra att föra. Att som förare lära sig att följa är en spännande och rolig utmaning. Vi som dansar båda rollerna vet att dansa ombytta roller är ytterligare en dimension i dansen. 

Utöver detta kommer det finnas Workshop/klasser i  bl.a  Westcost swing, Tango ,nya turer för förare, yoga, core, bäckenbottenträning och Mental träning samt vinprovning på en av La Palmas vingårdar. Givetvis kommer vi att njuta av sol och värme och sköna bad i någon av hotellets alla pooler. Vill du unna dig en härlig spa-dag ingår två inträden till hotellets Spa under veckan. Det finns även möjlighet att boka olika behandlingar, som du betalar själv.

 

Med på resan är även Michelle Dandenell som, förutom sin roll som dansinstruktör, kommer lära ut grunderna i Mental Träning. Mental träning är att medvetet träna upp och stärka sina tankar, inre bilder och känslor och lära sig styra sig själv i en mer positiv och önskvärd riktning. Målet med all mental träning är att må och fungera ännu bättre som människa och därav kunna tackla livets olika situationer bättre och mer konstruktivt. 

Under förmiddagarna har vi dansworkshops ca 2 timmar och på eftermiddagen tränar vi våra kroppar ca 2 pass. Vid morgonens soluppgång över havet startar vi dagen med yoga, stretch eller någon passande morgon aktivitet.

 

Kvällarna äter vi middag tillsammans innan vi drar igång kvällens socialdans till Spotifylistor. kl 20-22. En dag blir det vinprovning på en närbelägen vingård.

Inget kösystem på denna resa utan alla som anmäler sig kommer med tills resan är full. Då vi kommer tillämpa "alla dansar med alla". Antalet platser är begränsat så skynda din med din anmälan. 
 

                                 

               Varmt välkommen!

                                 

            

TILLBAKA

bottom of page