top of page
Never miss a chance to dance

HÄR HITTAR DU VÅRA DANSRESOR DU INTE VILL MISSA!

Häng med på någon av våra dans- och träningsresor till solen!
För att få de säkraste och bästa bokningarna, försäkringarna och service samarbetar vi med Ving på alla våra resor. Det borgar för trygghet, erfarenhet och säkerhet.

190715%20Nick%20Malin%20_12A4338_edited.

Dance Fitness -Yoga -Core

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent som du sent kommer att glömma. Här är det bästa bara bra nog, en lyxig vecka med massor av träningspass, dans, mat, bad, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner och instruktörer.

 

Tillsammans med Malin Watson (känd från TV) och Nick Ländqvist  samt Ilona Engelsen kör vi en repris på förra årets succé resa

 

Denna gången åker vi till Kroatien

IMG_6446.jpg
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 16.26.55.png

Våra populära Fox at the Beach-veckor är resor där vi blandar Modern Fox med fysisk träning med övningar för kroppen för oss som dansar. Även i år finns det två veckor att välja på, läs mer nedan. På Fox at the Beach blandar vi in spännande inslag ifrån andra danser i Foxen, exempelvis Tango, West Coast Swing och Kizomba.

 

Vi övar också på att dansa ombytta roller. På dessa resor behöver du ha god dansvana och kontinuerligt vara ute på våra dansbanor. Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats. 

Vårt utvalda resmål är LaPalma, Kanarieöarna, och vi bor på det 4-stjärniga hotellet LaPrincess. All inclusive!

bottom of page