Never miss a chance to dance

HÄR HITTAR DU VÅRA DANSRESOR DU INTE VILL MISSA!

Häng med på någon av våra dans- och träningsresor till solen!
För att få de säkraste och bästa bokningarna, försäkringarna och service samarbetar vi med Solresor på alla våra resor. Det borgar för trygghet, erfarenhet och säkerhet.

Skärmavbild 2018-10-12 kl. 16.26.55.png

Våra populära Fox at the Beach-veckor är resor där vi blandar Modern Fox med fysisk träning med övningar för kroppen för oss som dansar. Även i år finns det två veckor att välja på, läs mer nedan. På Fox at the Beach blandar vi in spännande inslag ifrån andra danser i Foxen, exempelvis Tango, West Coast Swing och Kizomba.

 

Vi övar också på att dansa ombytta roller. På dessa resor behöver du ha god dansvana och kontinuerligt vara ute på våra dansbanor. Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats. 

Vårt utvalda resmål är LaPalma, Kanarieöarna, och vi bor på det 4-stjärniga hotellet LaPrincess. All inclusive!

Nytt för 2020 är vår Bugg, Fox & Swingresa där vi fortsätter att utveckla vår teknik och turer i Bugg & Fox varför du bör ha vana från dessa danser. Vi kommer också att ha West Coast Swing på nybörjar-/fortsättningsnivå.

 

Vi strävar efter så jämna par som möjligt varför du gör klokt i att hitta en danspartner när du anmäler dig för att säkra din plats.

Vårt utvalda resmål är LaPalma, Kanarieöarna, och vi bor på det 4-stjärniga hotellet LaPrincess. All inclusive!

Dance- & Gym Fitness

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent som du sent kommer att glömma. Här är det bästa bara bra nog, en lyxig vecka med massor av träningspass, dans, mat, bad, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner och instruktörer.

 

Tillsammans med David Watson (känd från TV) och Nick Ländqvist kör vi en repris på januaris succéresa.

 

Denna gången kör vi på Mallorca och vi bor på 4**** stjärniga hotellet Garden holiday Village på öns norra del.

Ländqvist

Trainingweeks är ett varumärke inom

LÄNDQVIST MED KROPPSKONTROLLEN AB

 

Vi har specialiserat oss på att hjälpa människor som vill förändra sin vardag och må bättre med hjälp av träning och kost. Mycket med fokus på bålens stabilitet och bäckenbottenträning samt balans.

© 2018, Trainingweeks - en del av Ländqvist med Kroppskontrollen AB

KONTAKT
+ 46 (0)70 497 01 22
info@trainingweeks.se
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

Samarbetspartner: ???